TEAK AĞACI ÖZELLİKLERİ | Ayancık Ahşap

TEAK AĞACI ÖZELLİKLERİ


Özellikle bahçe mobilyasında kullanılan bu ağaç türü, yüksek yağ oranına sahip, sert bir ağaç türüdür. Çürümeye ve küflenmeye karşı oldukça dayanıklı bir ağaçtır. Dış mekan mobilyaları için ideal bir ağaç türü olan tek ağacı, tüm iklim şartlarına dayanıklıdır. 

Ahşabın yüksek yoğunluğu ile birleşen bu özellikler, eğilmeyi ve çürümeyi önleyerek, mobilyanın her koşulda, bakım veya koruyucu madde olmaksızın dışarıda kalmasını sağlar. 

Teak Ahşap Bakımı

İşlenmiş bir ağaç türü olan teak ahşabı leke tutmaz. Bu nedenle de ahşabı temizlemek oldukça kolaydır. Bu ahşap türünü ılık sabunlu bir su ile silmeniz yeterli olacaktır.

eak ağacının doğal bir özelliğidir ve yağ lekeleri güneş ışığına maruz kaldıktan sonra yavaş yavaş kaybolur. Buna rağmen , bu lekeleri gidermek isterseniz, yağ çözücü kullanmanızı ve bir fırça ile nazikçe ovalamanızı öneririz. Temiz suyla durulayın. Kalıcı yağ lekeleri çamaşır suyu, doğal sabun ve su karışımı kullanılarak giderilebilir.

Dekorasyon Ürünlerimiz

Size olarak doğal ahşaptan tasarlanarak üretilen "dekorasyon ürünlerimiz" hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. %100 doğal ve sağlıklı ahşap ürünler Ayancık Ahşap kalitesi ile sizlerle.