TARİH KOKAN AHŞAP KÖPRÜLER | Ayancık Ahşap

TARİH KOKAN AHŞAP KÖPRÜLER

Tarihin ilk bilinen çağlarından itibaren en çok kullanılan mobilya ve inşaat malzemesi ahşaptır. Bu nedenledir ki izlediğimiz veya dokunduğumuz her yerde ahşaba rastlarız. Biraz modernize edilmiş hali ile ahşap hayatımızın her alanında sağlık ile bizleri kucaklamaktadır. Özellikle ahşap köprüler, hem daha şık bir hava katmakta hem de bize yaşanmışlık hissi vererek farklı bir havaya bürünmemizi sağlamaktadır.

Sadece bahçesi olan evlerde kullanılmakla yetinilmeyip; oyun bahçesi, hastane, park gibi kamusal alanlarda da kullanılan ahşap köprüler, dekoratif hali ile oldukça ilgi çekici bir kullanım alanı içerisine girmiştir. Şıklığının yanı sıra sağlamlığı ile de en gözde yapı malzemesi olan ahşap dış yaşam alanlarınıza farklılık katmaktadır.

Ağacın en kaliteli ve en dayanıklı yerinden üretilen ahşap köprüler, yaz ve kış aylarına dayanıklı olarak üretimi yapılmıştır. Tamamen doğal olan ahşap köprülerimiz, ahşabın doğal yapısından dolayı, yazın sıcağı ve nemi, kışında yağmur, kar ve soğuk gibi iklim olaylarını etkisi altına almaktadır.

İstediğiniz renk ve modelde üretilecek olan ahşap köprülerin tasarımlarını daha yakından görmek ve iç mimarlarımız ile görüşmek istiyorsanız Ayancık Ahşap’a uğrayabilirsiniz. Aynı zamanda da sizin de bir köprü projeniz var ama hammadde ihtiyacınız bulunuyorsa yine Ayancık Ahşap sizler için hammadde eksiğinizi karşılayacak ve uzman ekibi ile birlikte istediğiniz köprüyü üretecektir.

Doğalın ve her zaman şıklığın yanında olan Ayancık Ahşap, birbirinden farklı proje ve ürünleri ile siz değerli müşterilerimizi yanında görmek istiyor. Sizler de Ayancık Ahşap mağazasına gelerek ürünleri ve çalışma ortamını yakından görebilir ya da Ayancık Ahşap sosyal medya hesaplarından, internet sitesinden güncel olan tüm ürünleri inceleyebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.