SON TREND; AHŞAP KIŞ BAHÇESİ | Ayancık Ahşap

SON TREND; AHŞAP KIŞ BAHÇESİ

Mevsimlerin değişmesi ve yaşam alanlarındaki yeni trendlerin oluşması ile birlikte özellikle son zamanlarda kış bahçesi çok moda oldu. İster yaşam alanlarınızın içerisinde isterseniz de dışında oluşturabileceğiniz kış bahçesi veya hobi bahçeleriniz, ahşabın doğallığı ve tüm diğer özellikleri ile birleşerek oldukça güzel bir alan haline dönüşüyor. Kış mevsiminin olumsuz özelliklerinden koruyacağı gibi yaz mevsiminin de sıcaklarından koruyan ahşabın güzel bir alana dönüştürülmüş hali olan ahşap kış bahçeleri, Ayancık Ahşap ile size özel olarak evinizde.

Bahçelerin genel olarak açık havada olduğuna ve sadece yaz mevsime hitap ettiğine inanıyorsanız kesinlikle yanılıyorsunuz. Son yıllarda sıklıkla duymaya başladığımız ve küçük de olsa hepimizin evinde oluşmaya başlayan “kış bahçesi” alanları; hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda karşımıza çıkıyor. 

Tüm mevsimlere ve iklim şartlarına hitap eden kış bahçesi alanları, oldukça rahat edebileceğiniz bir mekan. Genellikle bahçeli evlerde yapılmaya başlanan kış bahçesi bölmeleri, minimal düzeylerde artık evlerin balkonlarına girmeye başladı.

Tamamen kişiye özel olan ve huzur dolu bir alan yaratmaya yönelik olan kış bahçeleri, açık havada tüm aktivitelerinizi aynı yaz mevsimindeymiş gibi yapmanıza olanak sağlıyor. Doğru bir dekorasyon ile oldukça keyifli bir alan yaratabilirsiniz.

Ahşap Kış Bahçesi

Kış bahçelerinin genel anlamdaki en büyük özelliği, soğuktan ve diğer olumsuz iklim şartlarından arındırılmış; güzel ve huzur dolu alanlar olmasıdır. Peki ya bunu sağlayabiliriz. Bu sorunun cevabı elbette ki yine doğadan geliyor. Ahşap malzemesinden yapılmış olan ahşap kış bahçesi modelleri, ahşabın sıcağı ve soğuğu tutma özelliği sayesinde, tam olarak istediklerinizi karşılıyor. 

Sıcak havalarda sizi sıcaktan koruyacak, soğuk havalarda da yağmur ve soğuktan koruyacak olan ahşap kış bahçesi, güzel bir dekorasyon ile işlevsel ve şık bir alan oluşturabilirsiniz. Kış bahçelerinin yaşam alanlarıyla bağlantısı olması gerekmiyor. Büyük bir bahçeniz varsa kış bahçenizi istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. 

Hobi alanı olarak kullanabileceğiniz gibi mini bir yaşam alanı olarak da oldukça uzun yıllar kullanabileceğiniz ahşap kış bahçesi, mistik ve bohem tarzı ile yaşam alanlarınıza farklılık getirecektir. Sadece ahşap üzerine yoğunlaşan ve bu alanda kendini geliştirerek alanında lider olan Ayancık Ahşap kalitesi ile tamamen kendi tarzınıza özel; dilediğiniz ölçülerde, renklerde ve boyutlarda kış bahçesi üretimi yaptırabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey Ayancık Ahşap ile iletişime geçmeniz!