SİTE GİRİŞLERİNİN AHŞAP OLMASININ ÖNEMİ | Ayancık Ahşap

SİTE GİRİŞLERİNİN AHŞAP OLMASININ ÖNEMİ

Site Girişlerinin Ahşap Olmasının Faydaları Nelerdir ?

   Site ve bahçe kapıları içinde yaşadığımız evlerin ya da binaların dış dünyaya açılan kapılarıdır. Bu nedenle de özellikle görüntü olarak güzel olmalıdır. Bir sitenin ya da apartmanın girişinin güzelliği ve girişince kullanılan aksesuarları o site içerisinde yaşayanlar ile ilgili bize minik ipuçları verir. Görselliğin yanı sıra bu giriş kapılarının sağlam ve dayanıklı da olması gerekmektedir. Her iklim şartına uygun olması gereken girişlerin sıcak, soğuk, yağmur ve kar gibi doğa olaylarından etkilenmemesi de gerekir. Bu nedenle de ahşabın gösteriş ve sağlamlığından faydalanarak biz Ayancık firması olarak sizlere özel ahşap site girişleri ve bahçe girişleri üretmekteyiz.
   
Ahşap doğal bir yapı olduğu ve doğada bulunduğu için mobilya sektöründe sıklıkla kullanılan bir hammaddedir. Sağlamlığı ve her olumsuz koşula dayanıklılığı ile bilinen ahşabı biz Ayancık Ahşap markası olarak şık ve bir o kadar da gösterişli bir hale getirmekteyiz. Uzun yıllardır üzerinde çalıştığımız ahşaptan binlerce ürün çıkartmanın yanı sıra farklı birçok projeye de imza atmış bulunmaktayız. Bu ürün projelerinden belki de en çok tercih edilen ve son yıllarda moda olan ürünlerimiz site ve bahçe girişleri. Beton yığınlarına biraz da olsa doğallık katıp doğa ile iç içe olmasını sağlamak isteyen konut sahiplerinin artık ilk tercihi ahşap kapı girişleri oluyor.
   
Özel üretime olanaklı olan ahşap site girişlerini sizin bulunduğunuz konumun boyutuna göre özel üretiyoruz. Aynı zamanda da tamamen size özel olarak istediğiniz bir tasarım veya motif var ise bunu site girişlerinize de aktarabiliyoruz. Tamamen doğal malzemelerin kullanıldığı ürünlerimiz de hiçbir şekilde zararlı madde bulunmuyor. 
   
Özel cilalar ile cilalayıp aynı zamanda üst düzey korumaya sahip boyalar ile boyadığımız site girişlerini, tasarımından kurulumuna kadar sizin için biz yapıyoruz. Hem doğallığı hem de şıklığı bulmak istediğiniz site girişlerini görmek ve aynı zamanda da bilgi almak isterseniz internet sitemizde bulunan kategorileri inceleyebilir ya da bizler ile iletişime geçerek bilgi sahibi olabilirisiniz. Unutmayın ahşap her zaman sağlıktır. Ahşap şıklı ise sadece Ayancık Ahşap ile olur.