SADIK DOSTLARINIZA UYGUN YAŞAM ALANLARI "KÖPEK KULÜBELERİ" | Ayancık Ahşap

SADIK DOSTLARINIZA UYGUN YAŞAM ALANLARI "KÖPEK KULÜBELERİ"

Sadık Dostlarımıza En Uygun Köpek Kulübeleri “Ayancık Ahşap” İmzasıyla Evlerinizde

Hayvanlar yeryüzünde bulunan ve bizlere emanet edilen kutsal canlılardır. Duruşlarıyla, karşılıksız sevgileriyle bizlere yaşam enerjisi veren bu özel canlılar için tek yapmamız gereken şey onların karnını doyurmak ve onlara güzel, sıcak bir yuva vermektir. Karşılıksız sevgiyi ve huzuru bulabileceğimiz bu varlıklardan belki de en fazla sevgi ve ilgi delisi olanlar köpeklerdir. Her zaman ne denir? “Köpekler insanların ne sadık dostlarıdır.” Başınız sıkıştığında, sevilmediğinizi hissettiğinizde veya bir nefes aradığınızda her zaman sizin yanınızda olmak için sabırsızlanan bu canlılar, dünya üzerindeki her şeyin en iyisi hak ederler. 
Peki evde hayvan beslemenin, özellikle de köpek beslemenin ayrıntıları nelerdir? Köpekler nasıl ortamlarda yaşamalıdır? Ve bu sadık dostunuz için en iyisini nasıl yapabilirsiniz ? Şimdi gelin hep birlikte bu soruların cevabını Ayancık Ahşap ailesi olarak hep beraber cevaplayalım.
 

Köpekler Nasıl Bir Ortamda Yaşamalıdır?

İster bahçeli bir eve sahip olun isterseniz bahçesiz bir eve sahip olun, evinizde bu minik dostlarımıza ait her zaman bir alanın olması gerekmektedir. Çünkü köpeklerin de insanlar gibi belli dönemleri ve mahremiyet alanları bulunur. Bu alanlar onların güven duygusu açısından çok özenli bir şekilde hazırlanmalıdır. Bu söylediğimizden yapacağımız çıkarım şudur ki; köpek kulübesi olarak adlandırdığımız alanlar köpeklerimiz için  kişisel ve özenli olmalıdır. 
Sadık arkadaşlarımız için bu kulübeyi seçerken birden fazla kriteri göz önüne alarak seçmemiz gerekmektedir. Köpek kulübesi alırken ilk önce dikkat etmeniz gerekn şey malzemenin yapısı ve dayanıklılığıdır. “Kemirme” eylemini sıklıkla gerçekleştiren köpekler için seçilen kulübeler son derece dayanıklı ve sağlıklı maddelerden yapılmak zorundadır.Kullanılan malzemede hiçbir katkı maddesi olmamalı ve konsorejen madde içermemelidir. 
Bu nedenle de bir köpek kulübesinin en sağlıklı olanı ahşaptan yapılan kulübelerdir. Son zamanlarda ortaya çıkan plastik kulübeler köpekler için oldukça zararlı hatta ölümcüldür. Onlar da her zaman en iyisini ve en sağlıklısını hak etmektedirler. Bu nedenle de sağlıklı ve sağlam köpek kulübeleri her zaman ahşap olanlardır.

Bu maddelerin yanı sıra köpek kulübelerinin zemini yalıtımlı olmalıdır. Yani mevsimden mevsime değişiklik göstererek kışın soğuğu yazın da sıcağı geçirmemelidir. Bunu sağlayacak en doğal hammaddesi ise ahşaptır. Kendilerini tamamen huzurlu ve güvenli hissedecekleri ahşap kulübelerinde her zamankinden daha mutlu ve sağlıklı olacaklardır.

Nereden Bulabiliriz?

Her köpeğin boyutu ve ağırlığı birbirinden farklıdır. Standar olan kulübelerin dışına çıkan köpeklerin boyut ve ağırlıklarına uygun ahşap köpek kulübelerini Ayancık Ahşap mağazalarında bulabilirsiniz. Uzun yıllardır ahşap ile ilgilenen ve kendi üretmiş olduğu ahşapları birbirinden faydalı ürüne dönüştüren Ayancık Ahşap söz konusu olan tüm maddeleri göz önüne alarak köpeklerinizin keyifle vakit geçirebileceği ve tüm mevsim şartlarına uygun olan köpek kulübeleri sizin sadık dostlarınız için doğal malzemelerden üretti.

Ahşap köpek kulübelerinde kullanılmış olan bütün hammaddeler tamamen doğaldır. Ve renklendirmeleri de su bazlı ürünlerle yapılmaktadır. Hiçbir kimyasal madde içermemektedirler.  Ürünlerimizi daha yakından incelemek için bayiliklerimize gelebilir ya da internek sitemizden sadık dostlarımız için özel tasarladığımız köpek kulübelerine bakabilirsiniz. Dilerseniz, sizin istekleriniz doğrultusunda tamamen size özel tasarımlar gerçekleştirebilir ve imal edebiliriz. Unutmayın, onları doğal bir ortamda tamamen sağlıklı bir şekilde büyükmek biz insanların en büyük görevlerinden bir tanesidir. Onların yüzündeki gülümsemeyi ve şımarıklıklarını görmek için elimizden gelen her şeyi yapacak ve sizin bu görevde Ayancık Ahşap olarak her zaman destekçiniz olacağız.