PİKNİK MASASI VE BANKLAR NASIL OLMALIDIR? | Ayancık Ahşap

PİKNİK MASASI VE BANKLAR NASIL OLMALIDIR?

Piknik Masası ve Banklar Nasıl Olmalıdır?

Bizim toplumumuzda yaşayan herkesin piknikleri oldukça sevdiği bir gerçek. Tüm sevdikleriniz ile bir arada olduğunuz, oyunlar oynadığınız, şarkılar söylediğiniz piknikler her ailenin en az bir kere yaşamış olduğu bir deneyimdir. Türkiye içerisinde bulunmuş olduğu coğrafi konumdan dolayı, hem deniz hem de yayla turizmi açısından oldukça fazla talep alan bir ülkedir. Pikniklerin ve mesire alanlarının konumlandırıldığı deniz kıyısı ve yaylalarda kullanılan masa ve bankların şeklinden tutun da hammaddesine kadar her şeyi oldukça önemlidir.

Hem yazın hem de kışın yoğun bir şekilde kullanılan masalar ve banklar ahşaptan yapılmalıdır. Ahşabın dayanıklı yapısı herkesçe bilinen bir gerçektir. Bu nedenle de yapılan ahşap bank ve piknik masaları çok uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Aynı zamanda da diğer bir etken de ahşabın sıcak ve soğuğu geçirmeyip içinde hapsetmedir. Bu sayede oturmuş olduğunuz banklarda herhangi bir rahatsızlık hissi yaşamayacaksınız.

Doğal ve güzel olan her şeyin hammaddesi olan ağaç zamanla endüstriyelleşerek ahşaba evrilmiştir. Hayatımızın her alanına giren ahşap, sadece iç alanlarda değil, dış yaşam alanlarında da bizim yanımızda olmaya devam ediyor.

İstediğiniz her yerde kullanabileceğiniz birbirinden şık ve sağlam piknik masası ve bankları her şeyin sağlıksını bulabileceğiniz Ayancık Ahşap’ta bulabilirsiniz. Tamamen sizin zevk ve isteklerinize göre renk, boyut değişikliği yapma fırsatı sağlayan Ayancık Ahşap, aynı zamanda da sizin istediğiniz tasarım modellerini sizler için Ayancık kalitesi ile üretmektedir.

Kurulduğu günden itibaren sadece “doğal” temasını işleyen Ayancık Ahşap, hayatımızın her alanındaki yapaylığı yıkarak yerine en doğal olanı getirmeyi hedeflemektedir. Sizler de tüm evimde sağlığın bulunduğu gibi dış yaşam alanlarımda da doğallık olsun istiyorsanız Ayancık Ahşap ile iletişime geçebilir ve tasarım fikirlerinizi sunabilirsiniz.