MÜSİAD EXPO 2018 'de Sizlerle Buluştuk | Ayancık Ahşap

MÜSİAD EXPO 2018 'de Sizlerle Buluştuk

Ağacın dönüşümünde eşsiz bir teknik kullanarak çok çeşitli ürün gruplarında varlık gösteren Ayancık Ahşap olarak 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşen 17. MUSİAD EXPO Fuarında yer aldık. Ulusal ve Uluslararası bir çok firmanın yer aldığı fuar yoğun bir katılımla gerçekleşerek iş dünyasını bir araya getirdi. Yüksek katılımın sağlandığı fuarda Savunma Sanayinden Bilgi Teknolojilerine, Eğitimden Enerjiye, Orman ürünlerinden Mobilya sektörüne kadar 25'e yakın sektörde onlarca firma yer aldı.

Ayancık Ahşap Mobilya Firması olarak Mobilya sektöründe katılım sağladığımız fuarda çok yoğun ilgi ile karşılaşmanın gururunu yaşıyoruz.

 

Ağacın doğallığı üzerindeki etkisine dokunmadan aynı sadelik ve güzellikte bir çok alanda farklı ürün tarzlarında tasarım ve üretim yapıyoruz.

 

MUSİAD Fuarında Ahşap Sektöründe yer alarak Ürün guruplarımız içerisinde en çok ilgi çekenlerden olan Ahşap Çocuk Oyun alanlarından Ahşap Bahçe çitlerine, Ahşap Makaralardan Ahşap Bahçe Saksı modellerine, Ağaç kamelya modellerinden Ahşap Masalara, Bank ve Tabureler gibi birçok ürünle ilgi odağı haline geldik.

Ayancık Ahşap Mobilya firması olarak 17. Düzenlenen MUSİAD EXPO Fuarına katılmış olmanın getirdiği tecrübe ile Ulusal bazda ve uluslararası Ticaret de boy gösteren firma olarak Mobilya ustalığımız olan Ürün yelpazemizi daha da geniş tutup daha fazla üretim ve daha fazla ülkeye ihracat yapmak üzere üretime devam edip ülke ekonomisine daha çok katkı sağlamayı hedef belirliyoruz.