KAMERİYELER NASIL OLMALIDIR? | Ayancık Ahşap

KAMERİYELER NASIL OLMALIDIR?

Kameriyeler Nasıl Olmalıdır?

Kameriyeler özellikle bizim ülkemiz için farklı anlam ve önem taşırlar. Muhabbeti ve yazlık sefalarını çok seven insanlarımızın özellikle tercih ettiği ve yazları en çok kullandığı bahçe ürünleri şüphesiz ki kameriyelerdir. Kameriye,  yaz günlerinde bahçelerde oturmak için yapılan, kubbeli veya kafes biçiminde, üst kısmı, sarmaşık veya bitkilerle örtülü çardak şeklinde açıklanabilir. 

Bahçelere şıklık ve aynı zamanda da daha farklı bir hava katan kameriyeleri evlerinizin ya da apartmanlarınızın bahçesinde kullanabileceğiniz gibi toplu yaşam alanlarınız sayılan park, mesire alan gibi mekanlarda da kullanabilirsiniz. 

Kameriyeler, tüm mevsim şartlarında konumlandırılacakları alandı duracağı için tüm doğal şart ve havalara uyum sağlaması gerekmektedir. Örneğin, kış mevsiminde yağmur ve kardan etkilenmemeli; yaz mevsiminde ise sıcaktan yıpranma ve rutubetlenme yapmamalıdır. Elbette ki tüm bu doğal şartlara uyum sağlayabilen ve kameriyelerin doğallığına doğallık katacak tek bir hammadde vardır. O da, ahşap.

Biz Ayancık Ahşap markası olarak çok uzun yıllardır mobilya ve proje sektöründe kendimizi kanıtladığımızı düşünerek hem ev dekorasyonlarında hem bahçe dekorasyonlarında ahşabın nasıl kullanılması gerektiğini ve ahşabın ne gibi artıları olduğunu çok iyi biliyoruz. Ahşap maddesi tamamen doğal olduğu ve ağaçların dayanıklılığını taşıdığı için özellikle dış yaşam alanlarında kullanılan dekorasyon ürünlerinde tercih edilmesi daha sağlıklı olacaktır. Bu nedenle de Ayancık Ahşap ailesi bahçe dekorasyonlarınızda kullandığı kameriyeleri ahşaptan üretmektedir. Tamamen özgün tasarımlar ile üretmiş olduğu bu kameriyeleri sağlığa hiçbir zararlı etkisi olmayan su baslı vernik ve boyalarla renklendirerek sizlerinde sağlığını düşünmektedir.

Tüm bunların yanı sıra var olan kameriye tasarımlarını değiştirerek kişiye özel proje tasarımlar da üreten Ayancık Ahşap, yaşam alanlarınızın sadece size özel olması ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti adına çalışmaktadır. Sizler de Ayancık ailesine güvenerek dış yaşan alanı düzenlemesi yaptırmak istiyorsanız mağazalarımıza uğrayabilir ya da telefon numarası aracılığı ile bize ulaşabilirsiniz.