BAHÇE DÜZENİNİN ÖZEL TASARIMI AHŞAP SAKSI | Ayancık Ahşap

BAHÇE DÜZENİNİN ÖZEL TASARIMI AHŞAP SAKSI

Hem dekoratif olarak hem de doğallık olarak evinizin ve bitkilerinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak olan ahşap saksılar, farklı ve model ve renkleri ile Ayancık Ahşap tarafından sizin için üretilmektedir.

Hem estetik açıdan hem de doğallık olarak ahşap saksılar bahçelerde kullanılanılabilir. Ahşabın estetik görünümünün etkisi, doğada doğal olarak büyüyebilen bu özel hammaddenin sıcaklığı, taşıdığı artı özellikler, doğal yalıtım değerleri, dayanıklılığı, sayesinde özellikle ahşap saksılar lüks ev tipi bahçelerinden çıkarak hemen hemen hepimizin evine girmeyi başarmıştır diyebiliriz.  Tüm bu özelliklere ilaveten bakım periyotlarının uzunluğu, dayanım süreleri ve yalıtım değerleriyle ahşap yapılar, hatırı sayılır ekonomiklik sağladıkları da ispat edilmiştir.

Doğadan olanı en güzel doğal şeyler karşılar sözü baz alınarak tasarlanan ve üretilen ahşap saksılar, aynı zamanda da bitki ve çiçeklerimiz için en ideal yuvalardır. Böceklenme ve küflenme özelliği olmayan Ayancık Ahşap firmasının özel saksıları aynı zamanda da kullanılan ağacın özelliği olarak hava geçirme yapısı ile toprağın ve bitkilerin köklerinin havalanmasını sağladığı için bitkilerin veya çiçeklerin çürümesine engel olmaktadır.

Doğaya verdiği faydanın yanı sıra ahşap saksılarının dekorastif de bazı özellikleri bulunmaktadır. Bir geri dönüşüm malzemesi olan ahşaptan yapılan saksılar, kolay işlenebilir ve kolay renklendirilebilir olduğu için istenilen görüntüye oldukça kolay kavuşturulabilir.

Bahçelere ve evin içerisindeki her alana bambaşka bir hava getirerek doğallığı sunan ahşap saksılar, Ayancık Ahşap tarafından birçok farklı şekilde tasarlanarak üretilmektedir. İstediğiniz ölçü ve boyutlarda size uygun olarak üretilebilen özel ahşap saksılar, dilediğinizce renklendirilebilir. Ahşap saksıların uygulama sınırları oldukça geniştir. Ev ve işyerleri, işletmeler, oteller, alışveriş merkezleri ve daha sayabileceğimiz birçok mekanlar ile özellik kazandırmamız gereken tüm alanlarda kendini göstermektedir.