AHŞAP KEDİ EVİ HAKKINDA | Ayancık Ahşap

AHŞAP KEDİ EVİ HAKKINDA

Ahşap malzemeden yaptıracağınız kedi evleri ile hem güzel bir görüntüye sahip bir alan oluşturabilir hem de kedilerimizin daha sağlıklı ve daha ergonomik bir alanda yaşamasını sağlayabilirsiniz. Ayancık Ahşap farkı ile oluşturulan ahşap kedi evleri, dilediğiniz renk, boyut ve modelde yapılabilir.

Hem sokak kedilerini hem de ev kedilerinizi mutlu etmek ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise bunun mama vermenin dışında bir yolu daha var. O da onlara sıcak bir yuva hazırlamak. Soğuktan korunacağı ya da sıcak olduğu zaman gölgede serinlemesine yardımcı olacak kedi evleri, onları mutlu etmenin en önemli etmeni.

Yalnız bu kedi evlerini oluştururken ya da satın alırken dikkat etmeniz gereken bazı özellikler bulunuyor. Bunlardan ilki alacağınız veya yapacağınız kedi evi için kullanılan malzemenin yapısı. Çünkü plastik veya metallerden yapılan kedi evleri, bu minik dostlarımız oldukça sakıncalı.

Bu nedenle de yapacağınız veya satın alacağınız kedi yuvasının hammaddesi ahşap olmalı. Ahşabın mikrop ve bakteri üretmeme özelliğinden dolayı bu tip evler, kedilerimiz için oldukça ideal. Aynı zamanda da ahşabın havayı muhafaza etme, soğuğu ve sıcağı geçirmeme özelliği ile de kedilerinizi yani en değerli varlıklarımızı, tüm iklim koşullarından koruyarak daha keyifli ve daha ergonomik bir hayat sürmelerine yardımcı olabiliriz.

 Ayancık Ahşap projesi olarak başlatılan ahşap kedi evleri, Ayancık Ahşap’’a özel su bazlı boyalar ile de oldukça güzel bir şekilde renklendirerek hem kedilerin dikkatini çekmesini sağlarken hem de ortaya çok güzel bir görüntü çıkmasına da neden oluyor.

Sizler de Ayancık Ahşap ile iletişime geçerek dilediğiniz boyutlarda, ölçülerde, özelliklerde ve renklerde kedi evleri yaptırabilir ve ahşabın tüm doğal özelliklerini ve güzelliklerini, sokakta yaşamaya çalışan veya evlerde hayatını sürdüren kedilerin tatmasını sağlayabilirsiniz.