2020 AHŞAP EV DEKORASYON ÖRNEKLERİ | Ayancık Ahşap

2020 AHŞAP EV DEKORASYON ÖRNEKLERİ

2020 AHŞAP EV DEKORASYON ÖRNEKLERİ

2020 yılı diğer yıllara göre oldukca hızlı geçmeye devam ediyor. Bunun yanı sıra 2020 sezonunda artık insanlar hayatlarına yeni bir farklılık ve doğallık katmak istiyor. Bununla birlikte de en geniş ve en çok kullandıkları yaşam alanları olan evlerine ve ev dekorasyonlarına “doğallığı” ve “sağlığı” entegre etmeye başladılar. Yapaylığın artık son bulduğu ev dekorasyonlarında ahşap gibi doğal aynı zamanda da tarihin ilk bilinen çağlarından beri kullanılan inşaat ve yapı malzemesi kullanılmaya devam ediyor.

Ahşap, bilindiği üzere ağaçtan elde edilen ve tamamen doğal bir yapı malzemesi olduğu için özellikle son yıllarda ve özellikle 2020 yılında ev dekorasyonlarında sıklıkla kullanılmaya başlandı. Antibakteriyellik özelliği ile sağlığın da bir koruyucu olan ahşap malzemesi günümüzün en popüler ev dekorasyon ürünlerinin ana malzemesi haline gelmeye başladı diyebiliriz. 

Ahşabı Nasıl Dekore Edebiliriz ?

Ahşabı ve ahşap detaylarını göz önünde bulundurduğumuz zaman son sezonda geniş ahşap kalıpları ortaya çıkıyor. Örneğin ahşapların kütüklerin üzerine oturtulan cam tabakalar ile salon dekorasyonunuza farklı ve bir o kadar da şık bir orta sehpa katabilirsiniz. Ya da uzun ahşap plakaların üzerine monte edilmiş ampuller ile evinizi olduğundan daha mistik ve otantik bir havaya sokabilirsiniz.

Elbette ki bunlar sadece birer detay. Önemli olan ve bir ev dekorasyonunu farklı kılan şey büyük ve geneli kaplayan eşyaların dekorasyonu. İşte tam bu noktada koltuk takımları, yatak odası takımlar ve yemek odası takımları gibi büyük ev dekorasyonu ürünlerindeki ahşabın etkisini konuşmak gerekiyor. Bu tip ev dekorasyonu ürünlerde ahşap kullanıldığı zaman ürününüz, olduğundan daha sağlam olacağı için çok daha uzun yıllar kullanılabilme özelliğine sahip. Aynı zamanda da ahşap malzemesi istenilen her renge dönüştürülebilme ve her boyuta getirilebilme özelliği bulunduğu için sıklıkla kullanılabiliyor. 

Kişilerin zevk ve isteklerini karşılayacak şekilde evlerinize sağlık ve huzuru getiren tüm ahşap ürünlerini Ayancık Ahşap’ta bulabilirsiniz. Ayancık Ahşap, kurulduğu andan itibaren var olduğu ahşap sektöründe artık bir lider haline geldi. Dilediğiniz ahşap dekorasyon ürününü yaptırtabileceğiniz; bununla da kalmayıp sadece ahşaptan devasa bir ev yaptırtabileceğiniz Ayancık Ahşap, tüm imkanları ve deneyimli uzman ekibi ile birlikte sizleri bekliyor.