DEKORASYONDA AHŞAP KULLANIMI | Ayancık Ahşap

DEKORASYONDA AHŞAP KULLANIMI

Ahşap, evlerde sıcak ve doğal bir görünüm elde edilmesine yarayan en önemli ve şık yapı malzemesidir. Birbirinden farklı renk ve dokusu ile ahşabı, ev dekorasyonlarınızda mükemmel şekilde konumlandırabilir ve kullanabilirsiniz. 

Şimdi gelin birlikte ahşabı ev dekorasyonlarında nerelerde kullanabilirizi biraz inceleyelim. 

Ahşap Zemin Kullanabilirsiniz

Ahşap etkisini en etkili şekilde vurgulayabileceğiniz yerlerden birisi de zemin döşemesi. Çünkü yer döşemesi bir odada en çok yer kaplayan malzeme çeşidi. 

Yeri kaplayacak ahşap parkeyi seçerken odanın hakim renk tonunu göz önünde bulundurun. Örneğin açık renk mobilyalar ile dekore edilmiş bir salonunuz varsa parke renginizi kestane gibi koyu bir tondan seçin. 

Ahşap Mobilya Kullanımı

Ahşap mobilyalar hem sağlık açısından hem de şıklık açısından kanıtlanmış olan ürünlerdir. Ahşap dokunun ön plana çıktığı evlerde konfor ve aynı zamanda da sağlık ön planda olacaktır. Tüm bunlarla beraber ahşap antibakteriyel bir özelliğe sahip olduğundan dolayı özellikle çocuk ve hasta bireylerin bulunduğu evlerde ahşap mobilya kullanımı tavsiye edilmektedir. 

Uzun yıllardır ahşap mobilya ve ahşap üretimi konusunda hizmet veren Ayancık Ahşap, sizler için özel olarak ahşap mobilya ve ahşap ev dekorasyon projeleri üretebilmektedir. Detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.